Lavendel webshop

Nieuw in onze webshop: citroengeranium en lavendel

Wist je al dat wij een webshop hebben? Sinds begin dit jaar verkopen we een selectie van onze favoriete planten op onze site. En dat zijn niet zomaar planten, maar planten die we zelf gestekt en gekweekt hebben. Op die manier kunnen we de kwaliteit hoog en de prijs laag houden, en dat is voor ons heel belangrijk.

Perfect voor terras of balkon

Pasgeleden hebben we twee nieuwe plantjes toegevoegd aan onze webshop: citroengeranium en lavendel. Allebei planten die heerlijk ruiken, en dus perfect voor op een terras of balkon. Als wij langs onze eigen lavendelplanten en citroengeraniums lopen, kunnen we het niet laten om ze even aan te raken. Dan komt de geur vrij.

Citroengeranium webshop

Zelf heb ik die gewoonte ook als ik onderweg lavendel tegenkom. Oeps! Onbewust moet ik de planten gewoon aanraken! Hoewel je de planten er niet mee schaadt, kan ik me best voorstellen dat niet iedereen er op zit te wachten…

Wat is jouw favoriete geurende plant? En welke plantjes moeten we volgens jou in onze webshop verkopen? Je weet maar nooit…

Update 1-4-2021: Helaas hebben we door veranderende wet- en regelgeving moeten besluiten onze webshop te sluiten. Wel zullen we af en toe nog op een markt staan. Houd onze social media in de gaten als je daar benieuwd naar bent!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*