Contact

albert-jan-linda-groene-passies

Groene Passies wordt gemaakt door Albert Jan en Linda Passies. Heb je vragen aan ons? Mail ons dan op info@groenepassies.nl.

Tuinvragen

Heb je een vraag over je tuin, planten of bloemen? Misschien hebben wij wel het antwoord voor je. Je kunt je vraag stellen op Instagram, Facebook of door ons te mailen: info@groenepassies.nl. Heb je een tijdsgevoelige vraag? Schakel dan een professional in – we kunnen je geen reactietijd garanderen.

Vragen over de webshop

Superleuk dat je geïnteresseerd bent in onze webshop! Vragen over de producten of verzending mag je mailen naar info@groenepassies.nl. Omdat wij allebei fulltime werken, en Groene Passies onze hobby is, kan een antwoord wel een paar dagen op zich laten wachten. We doen er echter alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Zakelijke gegevens

Ons KvK-nummer is: 67263011
Ons btw-nummer is: 856902202B01
Via deze link vind je onze privacyverklaring (pdf)
Groene Passies staat geregistreerd op het volgende adres: Ferry Portierstraat 12, Nijmegen.

Wat te doen bij klachten?

Je mag ervan uitgaan dat de producten die wij aanbieden, deugdelijk zijn (zo wordt dat in de wet genoemd). Bij ons betekent dat dat we je geen kapotte spullen of dode planten mogen sturen. Nou, dat lijkt ons nogal logisch! Wij doen er alles aan om onze producten zo zorgvuldig mogelijk te versturen. Is er onverhoopt toch iets mis gegaan? Neem dan contact met ons op via info@groenepassies.nl. Wij zullen je dan zo snel mogelijk helpen.

Retourbeleid

Wij zijn verplicht jou over de wettelijke regels te informeren. En die regels zijn dat jij recht hebt op kosteloze reparatie of vervanging als je een ‘ondeugdelijk’ product hebt ontvangen. Ook eventuele verzendkosten die noodzakelijk zijn om een nieuw product te leveren of om het oorspronkelijke product te repareren, hoef jij niet te betalen.

Annuleringsbeleid

Voldoet een digitaal product (zoals een e-book of online cursus) niet aan je verwachtingen? Dan horen we graag van je, zodat we onze producten kunnen verbeteren. Neem contact op met ons via info@groenepassies.nl. Ben je echt niet tevreden? Dan zullen we het aankoopbedrag terugstorten.