kamille

De 5 best gelezen artikelen op Groene Passies

Albert Jan en ik plaatsen al meer dan een jaar elke week twee nieuwe artikelen. Dat betekent dat er nu 140 artikelen online staan! Veel van onze nieuwe lezers zullen nog niet elk artikel kennen, vandaar dat het ons in de vakantieperiode leuk leek om te laten zien welke artikelen het beste worden gelezen op GroenePassies.nl.

Veel leesplezier! (Mocht je het al wel allemaal hebben gelezen, willen we je heel erg bedanken. Hopelijk kan dit artikel je dan herinneren aan goede tips!) Als je op de titel of foto klikt, ga je naar het desbetreffende artikel.
 

5. Sproeien: wanneer en hoeveel?

zwenksproeier
Dit artikel is natuurlijk extreem handig om te lezen in de zomer: hoeveel water hebben je planten nodig, en wanneer kun je het beste snoeien?

 

4. Waarom je plastic binnenpotten moet gebruiken

plastic binnenpot sanseveria
Albert Jan vroeg zich bij het schrijven van dit artikel af of het wel interessant genoeg zou zijn om te lezen. Gelukkig wel! Jullie lezen het nog steeds massaal. Hopelijk kunnen we ervoor zorgen dat een flink aantal kamerplanten een beter leven hebben na dit artikel 😉
 

3. Tomaten leiden (opbinden)

tomaten opbinden
In 2016 volgen we het hele verzorgingsproces van druiven, in 2015 deden we dat met tomaten. En dat werd gewaardeerd, want we zien dat de artikelen nog steeds goed worden gelezen. Met dit artikel als beste van alle tomaten-artikelen!
 

2. Citroengeranium: natuurlijke muggenverdrijver

citroengeranium
Zelf zijn we fan van citroengeraniums, en dus komt de plant regelmatig terug in een artikel (bijvoorbeeld bij het artikel over dakterrassen). Toch blijft het artikel over de plant zelf veel lezers trekken!
 

1. Wanneer ‘moet’ je een walnotenboom snoeien?

walnoot walnotenboom juglans regia
Dit artikel staat echt huizenhoog bovenaan de lijst met best gelezen artikelen. Kennelijk willen heel veel mensen graag weten wanneer je een walnotenboom hoort te snoeien! We hebben het artikel in oktober 2015 geplaatst, maar mensen blijven het terugvinden op Google.
 
Trouwens, deze artikelen haalden niet de top 5, maar verdienen wel een eervolle vermelding:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*