Groene Passies bestaat 5 jaar

Hieperdepiep… Hoera! Vandaag, 22 mei 2015, is het precies 5 jaar geleden dat we onze site officieel live hebben gezet. Daar gingen heel wat maanden van plannetjes maken, de eerste artikelen schrijven en de site testen aan vooraf.

We hebben een leuke jubileumactie bedacht! Daarover lees je onderaan meer.

Albert Jan Linda in park

Kennis delen met zoveel mogelijk mensen

We begonnen met het uitgangspunt dat we de tuinkennis van Albert Jan met zoveel mogelijk mensen wilden delen. Dat is niet veranderd. En hoe bijzonder is het dan dat we vorige maand een absoluut bezoekersrecord hadden: meer dan 150.000 unieke bezoekers bezochten Groene Passies. Als je ons 5 jaar geleden had verteld dat we zoveel mensen konden helpen met onze artikelen… Dit is trouwens het 536e artikel op de site!

Populaire artikelen

Dit zijn de populairste artikelen van de afgelopen 5 jaar:

Albert Jan en Linda Groene Passies

Groene Passies groeit

In de afgelopen jaren hebben we trouw elke week (minimaal) twee artikelen online gezet. Maar daar is het niet bij gebleven! Inmiddels is Groene Passies een heus bedrijf. Want we kregen hoe langer hoe meer vragen van lezers waar ze die planten waar wij over schreven konden kopen. Daarom richtten we onze webshop op, met planten die we zelf kweken. Sinds kort verzenden we ook naar België!

In de afgelopen jaren hebben we ook af en toe op een creatieve markt gestaan om onze planten te verkopen. De reacties van bezoekers en lekker enthousiast praten over planten maken dat ontzettend leuke dagen. Jammer genoeg gooide het coronavirus roet in het eten voor de markten van dit jaar.

Tuinseizoen

Daarnaast hebben we dit jaar alweer voor het derde jaar een rubriek in het tijdschrift Tuinseizoen. Dit jaar is het een vragenrubriek.

Albert Jan en Linda Groene Passies Tuinseizoen

Al met al hoeven we ons niet te vervelen! We runnen Groene Passies immers naast onze fulltime banen – Albert Jan als tuinman en Linda als redacteur voor een online platform.

We willen dit moment graag aangrijpen om jou, onze lezer, heel erg te bedanken. Jij maakt het mede mogelijk dat Groene Passies kan blijven bestaan. Bedankt voor al jullie enthousiaste reacties, vragen complimenten.

We willen ons jubileum graag met je vieren! Daarom hebben we een verrassingspakket samengesteld met 5 planten voor 25 euro (inclusief verzendkosten). De waarde van het pakket zonder verzendkosten is sowieso hoger. Welke plantjes je ontvangt, is dus een verrassing. Wel hebben we een paar voorbeelden op de webshop gezet, om je een idee te geven.

albert jan kruiwagen

Heb je vragen voor ons? Laat ze hieronder achter!

 

Foto bovenaan: Jan Snijder voor de Groene Gramsberger.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*