Albert Jan en Linda Groene Passies Tuinseizoen

Leuk nieuws: we hebben een rubriek in het tijdschrift Tuinseizoen!

Vandaag hebben we een heel leuk nieuwtje te vertellen. We hebben namelijk sinds deze maand onze eigen rubriek in het tuintijdschrift Tuinseizoen! Het blad komt tien keer per jaar uit, en de januari/februari-editie is pas op de mat gevallen van de abonneehouders.

Praktische klusjes in de siertuin

Waar we over schrijven? Allerlei praktische klusjes in de siertuin. Natuurlijk geven we daar ook onze eigen twist aan. Eigenlijk een beetje een papieren versie van Groene Passies, dus!

Hier een impressie:

 

We zijn heel benieuwd of je ons al hebt gespot in het magazine. Wat vind je ervan?

2 Comments

  1. Wat leuk dat jullie ook voor een tijdschrift artikelen schrijven! Helaas heb ik geen tuin en/of balkon, ik moet het echt doen met planten in huis. Ik had al even gegoogled, maar ik kan geen tijdschrift vinden dat vooral gaat over kamerplanten. Hebben jullie misschien tips en/of ideeën om meer over kamerplanten te weten te komen? Mogen ook blogs/websites zijn.

    • Hoi Luna, wat leuk dat je meer informatie wil over kamerplanten. Uiteraard ook goed onze site blijven volgen 😉 Verder zijn er de laatste tijd aardig wat boeken uitgekomen over kamerplanten (Wonderplants, Groen geluk), en zou ik je aanraden om op Instagram planten-accounts te gaan volgen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*