AJ groentetuin filmcrew binnenstebuiten

We waren op tv! BinnensteBuiten over Groene Passies

Wat een bijzondere avond gisteren! We waren te zien bij BinnensteBuiten van KRO-NCRV. Albert Jan gaf tips over de wintertuin, en samen vertelden we over onze gezamenlijke passie voor groen en onze website. Wat gaaf om te doen! En wat hebben ze er een prachtig item van gemaakt.

Terugkijken kan via deze link.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze site en de nieuwe artikelen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

4 Comments

 1. Hallo Linda en ook hallo voor je vader,

  Wat een leuke uitzending hebben ze er van gemaakt. En wat een enthousiasme en liefde stralen jullie uit. Voor de tuin natuur en naar elkaar. Mooi hoor.
  Ga lekker door waar jullie mee bezig zijn, jullievmaken veel mensen blij en gelukkig. Want wees nou eerlijk zoveel is er niet nodig om echt gelukkig te zijn! Je achtertuin is al voldoende.

  • Hoi Petra, wat een mooie reactie van jou. Dank je wel daarvoor! En je hebt helemaal gelijk: onze achtertuin maakt ons heel erg gelukkig 🙂 Fijne dag! Groetjes van Albert Jan en Linda

 2. Hoi Albert Jan en Linda,
  Na het zoeken naar informatie over tuinieren kwam ik op jullie site uit. Wat veel interessante informatie! Extra leuk dat het direct komt van iemand die er echt kennis van en een passie voor heeft. Dat maakt het naast informatief, ook persoonlijk en gezellig. De uitzending van BinnensteBuiten net bekeken (een van mijn favoriete programma’s), leuk om jullie samen zo te zien! Dank jullie wel en mooie Paasdagen!

  • Hoi Ilse, wat een ontzettend leuke reactie, dank je wel! Wat zeg je dat mooi: informatief, persoonlijk en gezellig. Dat is precies hoe we willen dat het overkomt. Hopelijk heb jij ook fijne paasdagen gehad en kun je in een tuin(tje) genieten van het mooie weer. Groetjes, Albert Jan en Linda

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*