Over ons

Albert-jan-linda-groene-passies-tuin

Hoi! Welkom op GroenePassies.nl. Dit is een blog van een vader en dochter met de achternaam Passies.

Albert Jan is professioneel tuinman, maar ook in zijn vrije tijd is hij niet uit zijn overall te krijgen. Linda is journalist en webredacteur. Ze dacht altijd dat ze geen groene vingers van haar vader had geërfd, maar een jaar of 7 geleden raakte ze ook steeds meer geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit. Gevolg: elke keer als ze bij haar ouders op bezoek komt, maakt ze eerst een rondje door de tuin met haar vader. Tijdens die rondjes hoorde ze altijd zoveel informatie en de zin ‘Dat weten veel mensen niet, maar…’ komt ook heel vaak voorbij. Zo ontstond het idee voor een tuinblog: het is zonde om die 40+ jaar aan kennis niet te delen.

We schrijven altijd vanuit onze eigen ervaring, en geven je daaruit tips. Alle foto’s maken we zelf, in eigen tuin of de directe omgeving.

Wil je ons op bewegend beeld zien? Bekijk dan de aflevering van BinnensteBuiten. En ons verhaal kun je door andere ogen lezen met het interview in de Groene Gramsberger.

Linda doet de online kant en schrijft de artikelen, maar alle informatie komt van Albert Jan. Een gouden team, vinden we zelf. Wat vind jij? Laat je reactie achter bij de artikelen, op Facebook of via mail. Je kunt ons ook volgen op Instagram en Pinterest en Linda op Twitter.

Darren Kavanagh verdient eeuwige dank voor het ontwikkelen van onze eerste website.
Portretfoto’s van Albert Jan en Linda samen zijn gemaakt door Iris Otten Fotografie (tenzij anders vermeld).