Retourinfo

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je product de koop te ontbinden. Hiervoor hoef je geen reden te vermelden (al zijn we nog zo nieuwsgierig!).

Je kunt de koop ontbinden door een ‘ondubbelzinnige verklaring’. Dat betekent dat je aan Groene Passies dient te communiceren dat je het artikel wilt retourneren. Hiervoor kun je dit formulier (pdf) gebruiken, of ons een mailtje sturen. Wil je mailen? Dat kan naar info@groenepassies.nl, met in de onderwerpregel ‘Retour aankoop’. Vergeet in je mail niet het bestelnummer te vermelden!

Binnen 14 dagen na jouw bericht dat je het product wilt retourneren, zullen we het aankoopbedrag + eventuele verzendkosten terugstorten op jouw rekening. De verzendkosten voor het retourneren dien je zelf te betalen.

Retour je je hele bestelling, dan vergoeden we de verzendkosten van ons naar jou. Als je ervoor kiest een deel van je bestelling te retourneren, kunnen we je de verzendkosten helaas niet vergoeden.

Na de 14 dagen bedenktijd heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Dat kan naar het volgende adres:
Groene Passies t.a.v. retouren
Holthonerweg 2
7779DE Holthone

De kosten voor het retourneren van artikelen dien je zelf te betalen.

Groene Passies kan jou aansprakelijk stellen voor eventuele waardevermindering van het product, door onvoorzichtig handelen.

Nog even de stappen voor retouren op een rijtje:

1. Laat Groene Passies weten dat je de aankoop wilt annuleren. Gebruik hiervoor het retourformulier of mail naar info@groenepassies.nl met vermelding van je bestelnummer.
2. Stuur binnen 14 dagen het product in dezelfde verpakking terug naar Groene Passies t.a.v. retouren, Holthonerweg 2, 7779DE Holthone.
3. Als we je retour hebben ontvangen, gaan we over tot de terugstorting van je aankoopbedrag (plus eventuele verzendkosten).

Bedenktermijn

In een fysieke winkel kun je een product bekijken voordat je het koopt. Bij ons ook. Je hebt 14 dagen bedenktijd nadat je een artikel bij ons hebt gekocht. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd: je mag je bestelling ongedaan maken.

Je hebt 14 dagen om je bestelling ongedaan te maken en de producten te retourneren. Hier lees je daar meer over.

Wat te doen bij klachten?

Je mag ervan uitgaan dat de producten die wij aanbieden, deugdelijk zijn (zo wordt dat in de wet genoemd). Bij ons betekent dat dat we je geen kapotte spullen of dode planten mogen sturen. Nou, dat lijkt ons nogal logisch! Wij doen er alles aan om onze producten zo zorgvuldig mogelijk te versturen. Is er onverhoopt toch iets mis gegaan? Neem dan contact met ons op via info@groenepassies.nl. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk helpen.

Wij zijn verplicht jou over de wettelijke regels te informeren. En die regels zijn dat jij recht hebt op kosteloze reparatie of vervanging als je een ‘ondeugdelijk’ product hebt ontvangen. Ook eventuele verzendkosten die noodzakelijk zijn om een nieuw product te leveren of om het oorspronkelijke product te repareren, hoef jij niet te betalen.